Η ομάδα μας

Founder

Peter Bollman

Ο Peter Bollmann μπορεί να χαρακτηριστεί καλύτερα ως επιχειρηματίας με όραμα στον τομέα της ανάπτυξης ακινήτων με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας. Λόγω της ακλόνητης δέσμευσής του στην καινοτομία και της αποδεδειγμένης πορείας του στη Γερμανία, αποφάσισε, μαζί με τους συνεργάτες του, τον Κώστα Μανίκα, να διευρύνει το πεδίο δράσης της εταιρείας στην Ελλάδα και την Πορτογαλία. Καθώς ο Peter Bollmann πάντα έβλεπε την ανάπτυξη ακινήτων ως έναν τρόπο να βελτιώσει τις κοινότητες, η επέκταση στην Ελλάδα αναπτύσσεται με βάση μια στρατηγική στην οποία τα έργα όχι μόνο εμπλουτίζουν το τοπικό τοπίο, αλλά προάγουν επίσης βιώσιμες, περιλαμβαντικές κοινότητες που αντανακλούν την ουσία κάθε περιοχής.​
Καθώς ο Peter Bollmann πάντα έβλεπε την ανάπτυξη ακινήτων ως έναν τρόπο να βελτιώσει τις κοινότητες, η επέκταση στην Ελλάδα αναπτύσσεται με βάση μια στρατηγική στην οποία τα έργα όχι μόνο εμπλουτίζουν το τοπικό τοπίο, αλλά προάγουν επίσης βιώσιμες, περιλαμβαντικές κοινότητες που αντανακλούν την ουσία κάθε περιοχής.

Founder

Κωνσταντίνος Μανίκας

Με μια εντυπωσιακή σταδιοδρομία, ο Κώστας Μανίκας έχει αποκτήσει ένα εκτενές πεδίο γνώσης που υπερβαίνει τις πολαπλες υποαγορες ακινητων της Γερμανιας. Μετά την επιτυχημένη υλοποίηση έργων σε ολη την Γερμανία, κατανοεί τις λεπτομέρειες διαφορετικών αγορών ακινήτων, νομικών πλαισίων και πολιτιστικών δυναμικών. Υπό την ηγεσία του Κώστα Μανίκα, η εταιρεία μας είναι έτοιμη για διεθνή επέκταση. Η στρατηγική απόφαση να εισέλθουμε στην Ελλάδα και την Πορτογαλια αντικατοπτρίζει τη βαθιά πεποίθησή του στο αναπτυξιακό δυναμικό αυτών των αγορών. Φέρνοντας την εταιρική μας εμπειρία και την υπόσχεσή μας για ποιότητα στην Ελλάδα, στοχεύει στο να αφήσει μια ανεξίτηλη εντύπωση στην ευρωπαϊκή ανάπτυξη ακινήτων.

Head of Investment

Ηλίας Μανούκας

Από τις αρχές του Σεπτεμβρίου του 2022, ο Ηλίας Μανούκας εργάζεται ως Διευθυντής του γραφείου της Bollmann Group Hellas στην Αθήνα, υπεύθυνος για τον τομέα των επενδύσεων και της ανάπτυξης ακινήτων. Στον ρόλο του Head of Transaction, διευθύνει ιδιαίτερα την αγορά μονάδων κατοικίας, χαρτοφυλακίων και οικοπέδων στη ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Ο Ηλίας Μανούκας διαθέτει εκτενή εμπειρία στον τομέα των επενδύσεων, τόσο σε εθνικές όσο και σε διεθνείς αγορές ακινήτων. Προηγουμένως, ήταν υπεύθυνος για τις δραστηριότητες ακινήτων του Ομίλου MAGAN στο Βερολίνο. Πριν από αυτήν τη θέση, ο κύριος Μανούκας διατέλεσε ως Head of Investment για τον Ομίλο IMMOBILIA με έδρα τη Βουδαπέστη. Επίσης, κατείχε τη θέση του Head of Capital Markets στη Colliers International στη Βιέννη και εργάστηκε επίσης ως Head of Industrial & Logistics στη CBRE στη Βιέννη. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Βιέννης (WU Wien).

Senior Director

Δημήτριος Παλαπουίδης

Με 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της χρηματοοικονομίας και της ανάπτυξης ακινήτων, ο κύριος Παλαπούδης διαθέτει εκτεταμένες γνώσεις στους τομείς της ανάπτυξης έργων και της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Έχει εργαστεί τόσο στον τομέα της κατασκευαστικής όσο και ως σύμβουλος για ορισμένα οικογενειακά γραφεία, όπου υπηρέτησε πλούσια ιδιωτικά χαρτοφυλάκια και επιχειρηματίες. Εκτός από την χρηματοοικονομική του εμπειρία, ο κύριος Παλαπούδης ξεχωρίζει για το πάθος του στην αρχιτεκτονική. Έχει μια ολοκληρωμένη κατανόηση των ακινήτων που λαμβάνει υπόψη τόσο τις οικονομικές όσο και τις αισθητικές πτυχές. Αυτός ο συνδυασμός τον καθιστά πολύτιμη προσθήκη για την ομάδα μας και τα έργα μας στην Ελλάδα και τη Γερμανία.

Get in touch

Athens

Leof. Kifisias 299, Kifisia
145 61, Athens, Greece

Crete

Nikiforou Foka & Daskalogianni 1, Chania
731 00, Crete, Greece

email

info@bollmann-group.gr

about us

Your project specialist in Greece. From planning to construction to handing over the keys, we offer everything from a single source.

Newsletter

Get latest news & update

© 2023 – Bollmann Group. All rights reserved.

Created by Geometry