Η αποστολή

Yλοποίηση υψηλής ποιότητας οικιστικών έργων

Η βασική ειδίκευση και το κέντρο βάρους του Ομίλου Bollmann Hellas είναι σαφώς η ανάπτυξη υψηλής ποιότητας οικιστικών έργων στην Αθήνα και την Κρήτη. Από την αγορά ακινήτων ως την πώληση ιδιόκτητων διαμερισμάτων, όλα γίνονται από μία μόνο πηγή από τις ομάδες των ειδικών μας στην Αθήνα και τα Χανιά.

Οικιστική Ανάπτυξη

Αναπτύσσουμε υψηλής ποιότητας οικιστικά έργα στην Αθήνα και την Κρήτη. Από την αγορά του ακινήτου μέχρι την πώληση, όλα γίνονται από τους ειδικούς μας.

Επενδύστε μαζί μας

Η υψηλή ζήτηση για μοντέρνους χώρους διαβίωσης στην Ελλάδα προσφέρει στους επενδυτές ποικίλες επιλογές για την επένδυση των κεφαλαίων τους. Είτε ως θεσμικός επενδυτής, family office είτε ως ιδιώτης – τα τρέχοντα και τα έργα που σχεδιάζουμε προσφέρουν μια ποικιλία δυνατών συμμετοχών.

Πωλήστε σε εμάς

Οι ομάδες μας στην Αθήνα και την Κρήτη διατηρούν και επεκτείνουν διαρκώς το δίκτυο ιδιοκτητών, μεσιτών, κατόχων και συμβούλων προκειμένου να έχουν την καλύτερη δυνατή πρόσβαση στην αγορά.

Timeless Quality as a model

Ο ειδικός σας στην Ελλάδα

Περιηγηθείτε

Κτίζουμε τα όνειρα σας από το 1993

1 +

Τρέχοντα Έργα

Από τον σχεδιασμό στην κατασκευή μέχρι την παράδοση παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Μάθετε περισσότερα για τα τρέχοντα έργα μας στην Αθήνα και την Κρήτη.

FEATURED PROJECTS.

Timeless Quality as a model

Γιατί να μας επιλέξετε

Καλώς ήρθατε στο Bollmann Group Hellas

Χρειάζεστε
περισσότερες
πληροφορίες;

  Get in touch

  Athens

  Leof. Kifisias 299, Kifisia
  145 61, Athens, Greece

  Crete

  Nikiforou Foka & Daskalogianni 1, Chania
  731 00, Crete, Greece

  email

  info@bollmann-group.gr

  about us

  Your project specialist in Greece. From planning to construction to handing over the keys, we offer everything from a single source.

  Newsletter

  Get latest news & update

  © 2023 – Bollmann Group. All rights reserved.

  Created by Geometry